Forslag til brug af kontingentpenge.

Jeg var en af Nej-sigerne til anlæggelse af Petanquebane i Parken, hvorfor jeg føler mig forpligtet til at komme med et par nye forslag.

Har læst andres forslag og lidt i tråd med disse forslag, synes jeg at en forskønnelse af Parken og udenomsarealerne ville være dejligt og noget som vi alle ville få glæde af at nyde. Evt. plantekasser med grønne planter og blomster,

Små oaser med havemøbler og grønt omkring.

Legehus rives ned.

Begge strandgrunde renoveres, så begge bliver lige attraktive og vi derfor ville fordele os over 2 grunde på solskinsdage. Har hørt at Sune Garn i no. 9 har nogle “anordninger”(sorry ved ikke hvad de hedder) fra sit dykkerfirma, som kan lægges ud i vandet over stenene, så vi kan gå frit ud til sandbunden.

Talt med Søren Hansen og han og Rikke foreslår anlæggelse af en urtehave bagerst i Parken med forskellige urter, som alle kan benytte sig af og alle kan være med til at passe. Der skulle så være et helt område med urter samt et bord og en bænk, så beboerne kunne sætte sig og få en snak. Rikke&Søren kan desværre ikke komme til vores møde.

Det er hvad jeg har i skrivende stund.

De bedste hilsener

Annette Boel, No. 1

Skriv et svar