Ubudne gæster i Strandhus

Kære med-Meulenborgere

En eller flere ubudne og uvelkomne personer har nu flere gange taget ophold i badehuset på Nordstranden, hvor de ryger, drikker og sviner; de efterlader cigaretskod, papir, emballage og dårligt tegnet grafitti.

De giver sig tilsyneladende adgang ved at “planke” over lågen eller fra nabogrunden.

Det er stærkt irriterende, men desvære næppe en sag Politiet gider ta´ sig af ?

Derfor en opfordring til jer alle, om at ta´ et kig derned, når jeres vej falder forbi. Disse “gæster” kommer ofte i forbindelse med week-end aftener. Hvis I har held til at møde dem, må I meget gerne konfrontere dem og demonstrere jeres autoritet og ejerskab til grunden, broen og huset. Bed dem om at holde sig væk. Forklar at de skal respektere, at det er privat ejendom, som alene vi beboere har adkomst til og betaler for.

Hjælp os selv – alle Meulenborgere – med at holde øje med dem, der ikke har lovlig adkomst, så vi kan nyde området i fred uden at skulle rydde op efter andres svineri.

Iøvrigt vil huset blive repareret på foranledning af BBR i løbet af nærmeste måned.

p.v. BBR Meulenborg

En tanke om “Ubudne gæster i Strandhus

  1. Jeg kigger ofte der ned og skal nok sige fra, hvis jeg ser nogle personer der ikke hører til. Jeg vil lige sige, at hvis personer her fra ser nogle som ikke skal være der og føler sig utrygge ved at kontakte dem, så brug jeres telefoner og tag billeder eller film dem.

    En anden ting apropos privat område er, at vores udendørs lys fra containergården og halvt ned af vejen nu ikke har virket hele weekenden. Hvornår bliver der gjort noget ved det? Og kunne lyset evt. blive bedre? Evt. kunne der blot sættes nogle flere lamper med sensorer på op, som tænder ved bevægelse. Det er blot set i øje med de tiltagende indbrud der har været i området. Jeg ved at der også her i Meulenborg er sæt kassevogne rulle rundt for at ‘lurre’. Når lyset sket ikke dur i denne mørke tid, giver det utryghed og det må være en forholdsvis tilnærmelig opgave for en elektriker at finde ud af.
    🙂
    Carsten – 71

Skriv et svar