Hærværk mod Badehus – Igen!

Der er desværre – igen! – igen! – begået hærværk mod det lille badehus på strandgrund Nord.

Udover at det er brandhamrende irriterende, dumt, meningsløst og omkostningskrævende, er det jo en eftertanke værd, at netop vores hus og bro skal vandaliseres – og ingen naboers.

Åbenlyst at det er begået af stupide, tankeløse, – måske påvirkede – unge med manglende opdragelse og ansvar; men noget tyder også på, at det er personer med tidligere eller nuværende forbindelse til Meulenborg. Nogen må kende nogen som har hørt, set eller mærket noget. Så hvis du har viden om nogen, der kan lede hen til de “nogen” som faktisk har gjort og gør det her, kan vi måske få sat en stopper for dette særdeles trættene hærværk. Det er os alle der betaler!

Sagen er nu politianmeldt, men desværre ved vi jo, at Politiets iver og interesse i sådanne sager et temmelig beskeden! Hvis der er gode forslag til forebyggelse er de naturligvis velkomne.

Nedenstående billede er kun ét i en serie. Ødelæggelserne omfatter desværre også selve badebroens gelænder, samt grafitti inde i kabinen.

Hærværk Badehus
Natten mll. Fredag/Lørdag 12-13

En tanke om “Hærværk mod Badehus – Igen!

  1. Æv altså. Jeg ved det lyder ‘vildt’, men man kunne sætte et ‘vildtkamera’ op… måske skilte om overvågning. Det er måske en lille smule præventivt.
    Mvh.
    Carsten 71

Skriv et svar