Efterårshilsen Okt. ´23

Efterårshilsen fra Meulenbog Park Beboergruppe/BBR 1. Oktober 2023.

NU er efteråret vistnok på vej for alvor, som vi plejer at opleve det. Men sommeren har da været usædvanligt lang og varm og go´ for mange.

På alles vegne og for alles bekvemmelighed har vi nogle oplysninger og et par opfordringer, som vi anmoder jer om at se og at forholde jer til.

BBR er blevet udvidet og forbedret med en ny deltager, Anna Simone, i No.6. Anna Simone har nogle rigtig gode idéer & forslag til at forbedre vores dagligdag og naboskab på flere fronter – og fremfor alt: Lyst og energi til at bringe dem ud i livet😊!

Anna Simone vil i løbet af efteråret præsentere og iværksætte disse aktiviteter og vi håber selvfølgelig, at de vil blive modtaget i en positiv og konstruktiv ånd. Mere om dette senere.

Badebroen er, som I ser, blevet renoveret med nye brædder, tovgelænder og trappe; der er i foråret købt nye møbler af god kvalitet, Hytten er blevet malet og gjort klar til at opbevare de nyindkøbte møbler og samtidig give lidt plads til omklædning for de seje vinterbadere.

På det praktiske plan anmoder vi seriøst om, at alle private genstande som møbler, klæder, puder & bøger tages hjem i egne depoter; det vil være godt for alle parter at badebroen er ”ren” og kun har de fælles møbler til at overvintre. De vi blive sat ind i Hytten i løbet af måneden, og hvis de tages ud for dagen, når vejret er godt, ber vi om, at de sættes ind igen, når I går derfra. I samme forbindelse ber vi om at huske at aflåse både hytte og låge til vejen.

”Danmark er et dejligt land” .. synger vi. Og det er vi jo selv ansvarlige for, at det bliver ved at være! Velstanden medfører bl.a. flere biler. Især ved opkørslen er der rift om parkeringspladserne. Derfor ber vi seriøst om, at I parkerer med tanke på den næste bil. Hvor mange biler er her plads til, hvis jeg ser mig for? Får næste bil plads til at åbne døren?

I samme forbindelse vil vi også seriøst opfordre til, at I har tanke på jeres naboer, når I smider jeres affald ud. Der er gode råd om sortering, som faktisk er ganske fornuftige set i et længere og større perspektiv.

”Vi er en del af Jorden” …skrev Indianerhøvdingen Seattle i 1854. ”.. bliver man ved med at besmitte sin seng, vil man en nat blive kvalt i sit eget møg…”!

Det betyder i dagens tale, at hvis man f.eks. lægger sit usorterede affald i en allerede fuld beholder eller smider sit haveaffald lige inden for lågen, så man bygger en vold – er man på vej til at kvæle sig selv og andre i sit eget lort!

Så venligt men bestemt vil vi gerne opfordre jer til at behandle vores fælles bopæl med ansvar og omtanke både for dig selv og dine naboer.

Bedste høsthilsener

BBR

Skriv et svar