Vandalisme?! – eller Uheld?

Som det kan være alle Meulenborgere bekendt, har vi beboere opsat et lille Badehus/Skur på Strandgrund Nord.

Dette hus er i nat – Lørdag . 14. – Søndag d. 15. – blevet ødelagt. Frontvæggen med låger mod vandet er sparket/slået ind. Det kræver en større reparation.

 

Det har kostet os beboere del penge og for nogles vedkommede også den del timer og arbejde, at sætte huset op. Det er naturligvis opsat efter beslutning ved generalforsamling og mange har bekræftet, at det er til glæde for os beboere.

Vi forventer således, at der er en almén ansvarsfølelese omkring behandling og vedligeholdelse af bro, møbler, parasol og andre effekter – og huset!

Nogen har jo så foretaget denne ødelæggelse – den kan være bevidst eller den kan skyldes et uheld i kådhed. Hvis det er et uheld ber vi den/de, der har gjort det, melde sig til BBR, så vi ikke skal leve med en mistanke til vore naboer.

Hvis det er en bevidst vandalisme,  kan vi næppe forvente at vedkommende melder sig, men vi appelerer til alle beboere at forhøre sig i sit netværk, om nogen har viden om, hvem det kan være.

En bevidst ødelæggelse er jo en stærkt uacceptabel handling som må stoppes. Derfor må vi alle medvirke til at undgå en gentagelse og en fortsættelse af hærværket.

BBR/15.Juli ´18

2 tanker om “Vandalisme?! – eller Uheld?

  1. Har man forhørt sig hos nabostrandgrundene om de har haft indbrudsforsøg?
    Har virkelig svært ved at forestille mig, at nogen af os skulle sparke sig vej ind, når vi har en nøgle til skuret.

  2. Meget trist at se hvordan det fine hus ser ud i dag. Uforståeligt hvad man kan opnå ved at smadre det. Vi var lørdag på strandgrunden med vores gæster, og jeg blev virkelig chokeret da jeg så huset i dag.

Skriv et svar