Strandgrund syd

Hej med jer. I sidste uge var jeg ude og gå en tur og sluttede nede ved strandgrunden. Ville lige tjekke mine kajakker. Så opdagede jeg, at døren til skuret stod piv åben. Jeg kunne godt mærke, at den var svær at lukke, men fik det gjort og sat hængelås på igen. Der står jo lidt værdi der inde.
Jeg tænker, at vedkommende som har brugt skuret, ikke kunne lukke døren bagefter, men det går jo ikke. Så næste gang problemet opstår, vil jeg opfordre til, at man måske laver et oplæg her og spørger om hjælp eller ringer på til naboen, så døren kan blive lukket. Et forkølet host.
Bh
Carsten, 71

3 tanker om “Strandgrund syd

 1. Hej Carsten, Tak for oplysningen😉
  Der er jo ikke så mange af os Meulenborgere, som besøger Strandgrundene her om vinteren. Og de der gør har måske ikke legal adgang🙄
  Det er alle MB beboeres værdi der står derinde, som vi gerne vil ha´ glæde af til foråret og kommende sæsoner. Så der er al mulig grund til, at vi alle er opmærksomme på fremmed aktivitet og gi´r signal hvis det ses.
  Så hermed appél til alle MB Borgere: Lad os gerne vide, hvis I ser tegn på indbrud! – og grib ind, hvis I er vidne til uretmæssig adgang.
  MvH BBR – 20 29 35 11 & 28 12 28 42

 2. Jeg har som udgangspunkt valgt at tro, det er en MB borger og ikke fokuseret på indbrud. Det har jeg fordi, låsen var åbnet med nøgle. Uanset hvad, går jeg gerne ned og lukker døren. Bare jeg får det at vide. En anonym sms er skam fint på 23816975 😉

 3. Blot dette for at meddele adresseflytning
  – fra den 3. februar 2023.

  Gitte og Erik Stubtoft
  FRA: Meulenborg Park 59, 3070 Snekkersten
  TIL: Poppelhaven 14, 3070 Snekkersten
  Telefonnummer og emailadresser er uændrede.

  Venlig hilsen

  Gitte og Erik Stubtoft

Skriv et svar